Wil je snel een led scherm huren in Pollare? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in Pollare

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Pollare! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Pollare: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Ninove zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Pollare en vraag online een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Pollare

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Pollare? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Pollare?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Pollare, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Pollare. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op