Een mobiel ledscherm in Puurs? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Mobiele ledschermen in Puurs: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Puurs en vraag bij ons een offerte aan.

Aanhangwagen met ledscherm

Een mobiel ledscherm in Puurs nodig? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm huren of kopen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Puurs, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een ledscherm in Puurs

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Puurs. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze kenmerkende service. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Je scherm optimaal verzorgen? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Puurs dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op