Wil je snel een led scherm huren in Ramsdonk? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Ramsdonk

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Ramsdonk? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Aanhangwagen met led scherm huren in Ramsdonk

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ramsdonk! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ramsdonk?

Je huurt snel een led scherm in Ramsdonk, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een led scherm in Ramsdonk: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Kapelle-op-den-Bos zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ramsdonk en vraag bij ons een offerte aan.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Ramsdonk dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op