Ben je van plan om een led scherm te huren in Remersdaal? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Remersdaal

Een led scherm in Remersdaal nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Remersdaal! Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Een led scherm in Remersdaal: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Voeren zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Remersdaal. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Remersdaal?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Remersdaal, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Remersdaal

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Remersdaal om dit te realiseren? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Remersdaal zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op