Ben je van plan om een led scherm te huren in Rijkevorsel? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Rijkevorsel?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Rijkevorsel, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm huren in Rijkevorsel: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Rijkevorsel zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Rijkevorsel en vraag een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Rijkevorsel

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Rijkevorsel

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Rijkevorsel? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Rijkevorsel op korte termijn. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op