Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Rijkhoven? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Rijkhoven

Een led scherm in Rijkhoven nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Rijkhoven! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Wanneer een led scherm huren in Rijkhoven?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Rijkhoven. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Rijkhoven: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Rijkhoven.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Rijkhoven

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Rijkhoven? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Rijkhoven dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op