Snel een mobiel ledscherm in Rijmenam nodig? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Ledscherm in Rijmenam

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Rijmenam. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Je rekent op onze kenmerkende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Rijmenam, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Mobiele ledschermen in Rijmenam: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Rijmenam.

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Rijmenam? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Rijmenam. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op