Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Ronse? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm huren op aanhangwagen in Ronse

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ronse! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Ronse zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Ronse om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Ronse: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Ronse zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ronse.

Wanneer een led scherm huren in Ronse?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Ronse. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. We leveren jouw led scherm in Ronse zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op