Zoek je een mobiel ledscherm in Roosbeek? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Mobiele ledschermen in Roosbeek: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Roosbeek.

Een ledscherm in Roosbeek

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Roosbeek. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd. mobiel ledscherm ledtotem

Huren van ledschermen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Roosbeek. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Roosbeek? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Roosbeek dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op