Wil je snel een led scherm huren in Roosdaal? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Roosdaal

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Roosdaal om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Roosdaal?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Roosdaal. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Roosdaal

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Een led scherm in Roosdaal: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Roosdaal zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Roosdaal. Vraag een offerte online aan.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Roosdaal, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op