Wil je snel een led scherm huren in Ruisbroek? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Ruisbroek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Sint-Pieters-Leeuw zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ruisbroek en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Ruisbroek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Ruisbroek, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Ruisbroek

Een led scherm in Ruisbroek nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Led schermen in Ruisbroek zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Ruisbroek? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Ruisbroek op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op