Op zoek naar een mobiel ledscherm in Ruiselede? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze ledschermen ongetwijfeld op!

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Ruiselede, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Ledschermen in Ruiselede

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Ruiselede. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Ruiselede nodig? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Mobiel ledscherm in Ruiselede: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Ruiselede. Vraag een offerte online aan.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Ruiselede dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op