Snel een mobiel ledscherm in Rumbeke nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Rumbeke, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Ledscherm in Rumbeke

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Rumbeke. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Je scherm maximaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Rumbeke nodig? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de geschikte oplossing! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Mobiel ledscherm in Rumbeke: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Rumbeke.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Rumbeke. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op