Van plan om een led scherm te huren in Rumsdorp? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led scherm huren in Rumsdorp: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Landen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Rumsdorp.

Wanneer een led scherm huren in Rumsdorp?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Rumsdorp, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Rumsdorp

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Led schermen in Rumsdorp zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Rumsdorp? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We leveren jouw led scherm in Rumsdorp zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op