Op zoek naar een led scherm om te huren in s-Gravenvoeren? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in s-Gravenvoeren?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in s-Gravenvoeren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in s-Gravenvoeren

Een led scherm in s-Gravenvoeren nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in s-Gravenvoeren zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in s-Gravenvoeren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Een led scherm in s-Gravenvoeren: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Voeren opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in s-Gravenvoeren.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in s-Gravenvoeren, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op