Graag een led scherm huren in Schoonaarde? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Led scherm huren in Schoonaarde: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Dendermonde bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Schoonaarde en vraag online een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Schoonaarde?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Schoonaarde. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Schoonaarde

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Schoonaarde om hieraan bij te dragen? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Schoonaarde

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Schoonaarde! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Schoonaarde. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op