Snel een led scherm huren in Schore? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm huren in Schore: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Middelkerke zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Schore en vraag bij ons een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Schore

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Schore? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Schore

Een led scherm in Schore nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de installatie verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Wanneer een led scherm huren in Schore?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Schore, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Schore op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op