Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Schuiferskapelle? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Schuiferskapelle

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Schuiferskapelle? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Een led scherm in Schuiferskapelle: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tielt zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Schuiferskapelle. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Schuiferskapelle

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Schuiferskapelle! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Schuiferskapelle?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Schuiferskapelle huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Schuiferskapelle zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op