Wil je snel een led scherm huren in Schulen? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led schermen in Schulen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Schulen om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Schulen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Schulen, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Schulen

Een led scherm in Schulen nodig? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Schulen! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Schulen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Herk-de-Stad zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Schulen.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Schulen op korte termijn. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op