Wil je snel een led scherm huren in Serskamp? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Een led scherm in Serskamp: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wichelen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Serskamp en vraag bij ons een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Serskamp

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Serskamp? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Serskamp

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Wanneer een led scherm huren in Serskamp?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Serskamp, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Serskamp. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op