Ben je van plan om een ledscherm te huren in Sint-Agatha-Berchem? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Wanneer ervoor kiezen om een ledscherm te huren of te kopen in Sint-Agatha-Berchem?

Bij Maxled kan je snel een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Mobiel ledscherm in Sint-Agatha-Berchem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Onze ledschermen in de regio van Brussel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Agatha-Berchem. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen in Sint-Agatha-Berchem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De coronamaatregelen zijn aan het versoepelen, nu steeds meer mensen een vaccinatieprik tegen het virus hebben gekregen. De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De ledschermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een ledscherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een ledscherm huren in Sint-Agatha-Berchem? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met ledscherm in Sint-Agatha-Berchem

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de goede oplossing! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een ledscherm kopen in Sint-Agatha-Berchem

Met een ledscherm buiten in Sint-Agatha-Berchem toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Agatha-Berchem. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Wat je moet weten over ledschermen in Sint-Agatha-Berchem

Welke schermgroottes zijn er beschikbaar voor een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem?

Als je een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem huurt bij Maxled, dan kan je kiezen uit vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Om reclame, informatie, korte teksten of afbeeldingen te tonen, zijn de schermen van 2,5 m² tot 8 m² zeer geschikt. Voor live beelden zijn de grotere schermen van 8 m² en 15 m² ideaal. Bekijk alle producten op onze website!

Moet ik verlengkabels voorzien bij het huren van een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem?

Voor elk scherm is er een stroomkabel tot 25 m inbegrepen. Komt de kabel te kort, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Nood aan meer info? Mail of bel ons!

Met welke stroomvoorzieningen moet ik rekening houden als ik een ledscherm huur in Sint-Agatha-Berchem?

Dat is afhankelijk van welk soort ledscherm je kiest en wordt steeds vermeld in de offerte. Reken voor schermen van 2,5 m² en 5 m² op 1x 16A 220V (standaard stopcontact), voor 8 m² op 2x 16A 220V en voorzie voor een scherm van 15 m² 3x 16A 220V of 1x 32A 400V.

Hoe gaat het transport in zijn werk als ik een ledscherm in Sint-Agatha-Berchem huur?

Het transport van je ledscherm in Sint-Agatha-Berchem gebeurt op twee manieren. Ten eerste kunnen wij het transport verzorgen, waarbij de kostprijs ervan berekend wordt op basis van de afstand tussen jouw locatie en ons magazijn in Opwijk. Als je een aanhangwagen met ledscherm huurt is het ten twee mogelijk om deze zelf op te halen en terug te brengen. Voor schermen tot 5 m² heb je enkel een rijbewijs B nodig, maar voor grotere schermen met je wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Als je een scherm huurt vanaf 1 maand is het transport trouwens gratis! Vraag snel je offerte aan!

Hoe kan in de beelden wijzigen als ik een ledscherm huur in Sint-Agatha-Berchem?

Het is mogelijk om zelf je beelden op het scherm de wijzigen als je een ledscherm huurt bij Maxled. We geven je toegang tot ons online systeem en daarna voorzien we een korte opleiding over hoe je de beelden zelf aanpast. Bij problemen bieden we uiteraard hulp vanop afstand. Voor meer info, neem contact met ons op.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op