Heb je een mobiel ledscherm in Sint-Agatha-Rode nodig? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Agatha-Rode. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een ledscherm in Sint-Agatha-Rode

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Sint-Agatha-Rode. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Je kan rekenen op onze typerende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Je scherm optimaal verzorgen? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Agatha-Rode? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Mobiele ledschermen in Sint-Agatha-Rode: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Agatha-Rode.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Agatha-Rode. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op