Snel een led scherm huren in Sint-Baafs-Vijve? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Led scherm huren in Sint-Baafs-Vijve: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Wielsbeke bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Baafs-Vijve en vraag bij ons een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Baafs-Vijve

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Sint-Baafs-Vijve? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Baafs-Vijve

Een led scherm in Sint-Baafs-Vijve nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Baafs-Vijve! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Baafs-Vijve?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Baafs-Vijve huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We kunnen jouw led scherm in Sint-Baafs-Vijve zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op