Wil je snel een led scherm huren in Sint-Denijs-Boekel? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Led scherm huren in Sint-Denijs-Boekel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Zwalm opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Denijs-Boekel en vraag online een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Denijs-Boekel

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Sint-Denijs-Boekel? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Denijs-Boekel

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Denijs-Boekel! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Sint-Denijs-Boekel?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Denijs-Boekel. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Sint-Denijs-Boekel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op