Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Sint-Denijs? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Sint-Denijs zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Sint-Denijs? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Denijs?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Denijs. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Sint-Denijs: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Zwevegem bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Denijs.

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Denijs

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Denijs! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Sint-Denijs op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op