Zoek je een mobiel ledscherm in Sint-Denijs? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Sint-Denijs? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook makkelijk te verplaatsen is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Sint-Denijs, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Mobiele ledschermen in Sint-Denijs: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Denijs en vraag online een offerte aan.

Ledscherm in Sint-Denijs

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Sint-Denijs. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Denijs. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op