Op zoek naar een mobiel ledscherm in Sint-Eloois-Vijve? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Een mobiele ledscherm in Sint-Eloois-Vijve: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Eloois-Vijve en vraag een offerte aan.

Een ledscherm in Sint-Eloois-Vijve

Met een ledscherm buiten in Sint-Eloois-Vijve toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Onze schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen

Een ledscherm in Sint-Eloois-Vijve nodig voor een livestream of reclame? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Sint-Eloois-Vijve, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een ledscherm. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Eloois-Vijve. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op