Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Gillis-Waas? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Gillis-Waas

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Gillis-Waas! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Sint-Gillis-Waas: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Sint-Gillis-Waas zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Gillis-Waas. Vraag een offerte online aan. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Gillis-Waas?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Sint-Gillis-Waas, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led schermen in Sint-Gillis-Waas zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in Sint-Gillis-Waas om dit waar te maken? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. We leveren jouw led scherm in Sint-Gillis-Waas zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op