Van plan om een led scherm te huren in Sint-Gillis? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Gillis

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Sint-Gillis? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Sint-Gillis?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Gillis. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Sint-Gillis: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Brussel opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Gillis.

Led scherm met aanhangwagen huren in Sint-Gillis

Een led scherm in Sint-Gillis nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Sint-Gillis zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op