Wil je snel een led scherm huren in Sint-Goriks-Oudenhove? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Goriks-Oudenhove

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Sint-Goriks-Oudenhove? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Sint-Goriks-Oudenhove: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Zottegem opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Goriks-Oudenhove. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Sint-Goriks-Oudenhove

Een led scherm in Sint-Goriks-Oudenhove nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Goriks-Oudenhove?

Je huurt snel een led scherm in Sint-Goriks-Oudenhove, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sint-Goriks-Oudenhove. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op