Heb je snel een mobiel ledscherm in Sint-Jacobs-Kapelle nodig? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen ongetwijfeld op!

Een mobiele ledscherm in Sint-Jacobs-Kapelle: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Jacobs-Kapelle en vraag bij ons een offerte aan.

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Jacobs-Kapelle. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Jacobs-Kapelle? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen verplaats je gemakkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Ledschermen in Sint-Jacobs-Kapelle

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Sint-Jacobs-Kapelle. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je rekent op onze kenmerkende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Jacobs-Kapelle. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op