Graag een led scherm huren in Sint-Jacobs-Kapelle? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm huren in Sint-Jacobs-Kapelle: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Diksmuide opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Jacobs-Kapelle en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Sint-Jacobs-Kapelle?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Jacobs-Kapelle. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Jacobs-Kapelle

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Jacobs-Kapelle! De montage verloopt snel en het scherm is eenvoudig te verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Jacobs-Kapelle

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Sint-Jacobs-Kapelle om dit te realiseren? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. We leveren jouw led scherm in Sint-Jacobs-Kapelle zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op