Van plan om een led scherm te huren in Sint-Jans-Molenbeek? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Een led scherm in Sint-Jans-Molenbeek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Jans-Molenbeek en vraag een offerte aan.

Wanneer huur je een led scherm in Sint-Jans-Molenbeek?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Sint-Jans-Molenbeek huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Sint-Jans-Molenbeek zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Sint-Jans-Molenbeek? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Jans-Molenbeek

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Jans-Molenbeek bij Maxled. Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Sint-Jans-Molenbeek zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op