Van plan om een ledscherm te huren in Sint-Job-in-‘t-Goor? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Welke stroomvoorzieningen moeten aanwezig zijn als ik een ledscherm huur in Sint-Job-in-‘t-Goor?

Dit hangt volledig af van welke soort ledscherm je huurt en wordt steeds vermeld in de offerte. Voorzie voor schermen van 2,5 m² en 5 m² een standaard stopcontact (1x 16A 220V), voor scherm van 8 m² 2x 16A 220V en reken voor een scherm van 15 m² op 3x 16A 220V of 1x 32A 400V.

Voorzie ik zelf verlengkabels als ik een ledscherm huur in Sint-Job-in-‘t-Goor?

Maxled voorziet tot 25 m stroomkabel voor elk scherm. Is de afstand langer, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Meer info? Contacteer ons! ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een ledscherm huren of kopen in Sint-Job-in-‘t-Goor?

Bij Maxled huur je snel een ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Wat je moet weten over ledschermen in Sint-Job-in-‘t-Goor

Uit welke afmetingen voor een ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor kan ik kiezen?

Als je een ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor huurt bij Maxled, dan kan je kiezen uit vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Om reclame, informatie, korte teksten of afbeeldingen te tonen, zijn de schermen van 2,5 m² tot 8 m² zeer geschikt. Voor live beelden zijn de grotere schermen van 8 m² en 15 m² ideaal. Bekijk alle producten op onze website!

Coronaboodschappen en signalisatie met ledschermen in Sint-Job-in-‘t-Goor

Steeds meer mensen hebben hun vaccinatieprik gekregen tegen het coronavirus, waardoor er na lange tijd versoepelingen van de maatregelen in zicht komen. De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De ledschermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Een ledscherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een ledscherm te huren in Sint-Job-in-‘t-Goor? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Hoe wijzig ik de beelden als ik ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor huur?

Het is mogelijk om zelf je beelden op het scherm de wijzigen als je een ledscherm huurt bij Maxled. We geven je toegang tot ons online systeem en daarna voorzien we een korte opleiding over hoe je de beelden zelf aanpast. Bij problemen bieden we uiteraard hulp vanop afstand. Voor meer info, neem contact met ons op.

Aanhangwagen met ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een ledscherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Mobiele ledschermen in Sint-Job-in-‘t-Goor: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze ledschermen in de regio van Brecht opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Job-in-‘t-Goor. Vraag een offerte online aan.

Hoe gaat het transport in zijn werk als ik een ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor huur?

Het transport van je ledscherm in Sint-Job-in-‘t-Goor kan op twee manieren gebeuren. Ofwel verzorgen wij het transport en wordt de kostprijs ervoor berekend op basis van de afstand tussen ons magazijn in Opwijk en jouw locatie. Kies je echter voor een ledscherm op een aanhangwagen, dan kan je die zelf ophalen en terugbrengen. Voor schermen tot 5 m² heb je enkel een rijbewijs B nodig, voor grotere schermen heb je wel een BE-rijbewijs nodig. Bovendien is het transport gratis als je een scherm huurt voor 1 maand of langer! Vraag online je offerte aan.

Ledschermen kopen in Sint-Job-in-‘t-Goor

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Sint-Job-in-‘t-Goor. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op