Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Joost-ten-Node? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Een led scherm in Sint-Joost-ten-Node: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Brussel opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Joost-ten-Node. Vraag een offerte online aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Joost-ten-Node?

Je huurt snel een led scherm in Sint-Joost-ten-Node, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Joost-ten-Node

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Joost-ten-Node! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Sint-Joost-ten-Node zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Sint-Joost-ten-Node? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sint-Joost-ten-Node. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op