Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Joris (Beernem)? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Wanneer huur je een led scherm in Sint-Joris (Beernem)?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Joris (Beernem). Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een led scherm in Sint-Joris (Beernem): de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beernem zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Joris (Beernem). Vraag een offerte online aan. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Joris (Beernem)

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Sint-Joris (Beernem)

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Sint-Joris (Beernem)? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Sint-Joris (Beernem), met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op