Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Joris (Nieuwpoort)? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Joris (Nieuwpoort)

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Sint-Joris (Nieuwpoort)? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Joris (Nieuwpoort)

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de installatie gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Sint-Joris (Nieuwpoort)?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Sint-Joris (Nieuwpoort) huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Sint-Joris (Nieuwpoort): de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Nieuwpoort zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Joris (Nieuwpoort). Vraag een offerte online aan.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Sint-Joris (Nieuwpoort) zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op