Een mobiel ledscherm in Sint-Joris-Winge? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze ledschermen!

Aanhangwagen

Een ledscherm in Sint-Joris-Winge nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een mobiele ledscherm in Sint-Joris-Winge: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Joris-Winge en vraag online een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Sint-Joris-Winge, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Ledscherm in Sint-Joris-Winge

Via ledschermen buiten in Sint-Joris-Winge toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Joris-Winge. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op