Heb je snel een mobiel ledscherm in Sint-Katelijne-Waver nodig? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Katelijne-Waver huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Ledschermen in Sint-Katelijne-Waver

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Sint-Katelijne-Waver. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie formaten (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Katelijne-Waver? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een mobiele ledscherm in Sint-Katelijne-Waver: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Katelijne-Waver en vraag een offerte aan.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Katelijne-Waver. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op