Van plan om een led scherm te huren in Sint-Katherina-Lombeek? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Sint-Katherina-Lombeek

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Sint-Katherina-Lombeek om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Sint-Katherina-Lombeek

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Katherina-Lombeek! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Sint-Katherina-Lombeek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Ternat bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Katherina-Lombeek en vraag een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Katherina-Lombeek?

Je huurt snel een led scherm in Sint-Katherina-Lombeek, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sint-Katherina-Lombeek. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op