Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Sint-Kruis? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Sint-Kruis

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Sint-Kruis om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Kruis

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Kruis! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Sint-Kruis: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brugge zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Kruis en vraag een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Sint-Kruis?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Kruis. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Sint-Kruis dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op