Vraag je je af waar je snel een ledscherm kan huren in Sint-Kruis? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Ledscherm met aanhangwagen in Sint-Kruis

Een ledscherm in Sint-Kruis nodig voor een livestream of reclame? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de gepaste oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type ledscherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Mobiel ledscherm in Sint-Kruis: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze ledschermen in de regio van Brugge zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Kruis en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Moet ik verlengkabels voorzien bij het huren van een ledscherm in Sint-Kruis?

Voor elk scherm is er een stroomkabel tot 25 m inbegrepen. Komt de kabel te kort, dan kan je bij ons een extra kabel huren. Nood aan meer info? Mail of bel ons!

Veelgestelde vragen in verband met ledschermen in Sint-Kruis

Welke schermgroottes zijn er beschikbaar voor een ledscherm in Sint-Kruis?

Als je een ledscherm in Sint-Kruis huurt bij Maxled, dan kan je kiezen uit vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Om reclame, informatie, korte teksten of afbeeldingen te tonen, zijn de schermen van 2,5 m² tot 8 m² zeer geschikt. Voor live beelden zijn de grotere schermen van 8 m² en 15 m² ideaal. Bekijk alle producten op onze website!

Coronaboodschappen en signalisatie met ledschermen in Sint-Kruis

Er komen versoepeling aan van de coronamaatregelen, nu altijd meer mensen een vaccinatieprik hebben gekregen tegen het virus. Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De ledschermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een ledscherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een ledscherm te huren in Sint-Kruis? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Met welke stroomvoorzieningen moet ik rekening houden als ik een ledscherm huur in Sint-Kruis?

Dat is afhankelijk van welk soort ledscherm je kiest en wordt steeds vermeld in de offerte. Reken voor schermen van 2,5 m² en 5 m² op 1x 16A 220V (standaard stopcontact), voor 8 m² op 2x 16A 220V en voorzie voor een scherm van 15 m² 3x 16A 220V of 1x 32A 400V.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Sint-Kruis, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Hoe kan in de beelden wijzigen als ik een ledscherm huur in Sint-Kruis?

Het is mogelijk om zelf je beelden op het scherm de wijzigen als je een ledscherm huurt bij Maxled. We geven je toegang tot ons online systeem en daarna voorzien we een korte opleiding over hoe je de beelden zelf aanpast. Bij problemen bieden we uiteraard hulp vanop afstand. Voor meer info, neem contact met ons op.

Wanneer ervoor kiezen om een ledscherm te huren of te kopen in Sint-Kruis?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een ledscherm in Sint-Kruis huren. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Hoe gaat het transport in zijn werk als ik een ledscherm in Sint-Kruis huur?

Het transport van je ledscherm in Sint-Kruis gebeurt op twee manieren. Ten eerste kunnen wij het transport verzorgen, waarbij de kostprijs ervan berekend wordt op basis van de afstand tussen jouw locatie en ons magazijn in Opwijk. Als je een aanhangwagen met ledscherm huurt is het ten twee mogelijk om deze zelf op te halen en terug te brengen. Voor schermen tot 5 m² heb je enkel een rijbewijs B nodig, maar voor grotere schermen met je wel in het bezit zijn van een BE-rijbewijs. Als je een scherm huurt vanaf 1 maand is het transport trouwens gratis! Vraag snel je offerte aan!

Ledscherm kopen in Sint-Kruis

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Sint-Kruis. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze kenmerkende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op