Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Lenaarts? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led schermen in Sint-Lenaarts zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Sint-Lenaarts? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Sint-Lenaarts?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Lenaarts. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Een led scherm in Sint-Lenaarts: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brecht zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Lenaarts en vraag online een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Sint-Lenaarts

Een led scherm in Sint-Lenaarts nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Lenaarts! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We kunnen jouw led scherm in Sint-Lenaarts zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op