Zoek je een mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze ledschermen!

Mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken en vraag een offerte aan.

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen

Een ledscherm in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken nodig voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De montage verloopt snel en de aanhangwagen is makkelijk verplaatsbaar. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken

Met een ledscherm buiten in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op