Snel een mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem nodig? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen ongetwijfeld in het oog!

Ledscherm met aanhangwagen

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Margriete-Houtem? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen is eenvoudig verplaatsbaar en de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een ledscherm in Sint-Margriete-Houtem

Met een ledscherm buiten in Sint-Margriete-Houtem toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je kan rekenen op onze kenmerkende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Een mobiele ledscherm in Sint-Margriete-Houtem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Margriete-Houtem en vraag bij ons een offerte aan.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Margriete-Houtem. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op