Zoek je een mobiel ledscherm in Sint-Maria-Latem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Een ledscherm in Sint-Maria-Latem

Via ledschermen buiten in Sint-Maria-Latem toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Sint-Maria-Latem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Maria-Latem? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen is eenvoudig verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Mobiele ledschermen in Sint-Maria-Latem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Maria-Latem.

Voor elk beeld een ledscherm. Dat is ons doel. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Maria-Latem. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op