Een mobiel ledscherm in Sint-Maria-Oudenhove Brakel? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledscherm in Sint-Maria-Oudenhove Brakel

Met een ledscherm buiten in Sint-Maria-Oudenhove Brakel toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Je kan rekenen op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Maria-Oudenhove Brakel huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Mobiele ledschermen in Sint-Maria-Oudenhove Brakel: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Maria-Oudenhove Brakel en vraag bij ons een offerte aan.

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Sint-Maria-Oudenhove Brakel? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De aanhangwagen verplaats je eenvoudig en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Sint-Maria-Oudenhove Brakel. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op