Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Maria-Oudenhove? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Een led scherm in Sint-Maria-Oudenhove: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zottegem zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Maria-Oudenhove.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Sint-Maria-Oudenhove

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Sint-Maria-Oudenhove? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Maria-Oudenhove

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer huur je een led scherm in Sint-Maria-Oudenhove?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Maria-Oudenhove huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Sint-Maria-Oudenhove, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op