Op zoek naar een mobiel ledscherm in Sint-Martens-Leerne? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Ledscherm in Sint-Martens-Leerne

Met een ledscherm buiten in Sint-Martens-Leerne toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je rekent op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Een mobiele ledscherm in Sint-Martens-Leerne: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Martens-Leerne. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Huren van ledschermen

Bij Maxled kan je snel een mobiel ledscherm in Sint-Martens-Leerne huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Sint-Martens-Leerne? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Sint-Martens-Leerne dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op