Snel een led scherm huren in Sint-Michiels? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Michiels

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Michiels! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Sint-Michiels

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Sint-Michiels? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Sint-Michiels?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Michiels. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Sint-Michiels: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brugge zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Sint-Michiels. Vraag een offerte online aan.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Sint-Michiels zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op