Een mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke nodig? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Een mobiele ledscherm in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke. Vraag een offerte online aan.

Ledschermen in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke nodig? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de geschikte oplossing! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook makkelijk te verplaatsen is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Kapelle Middelkerke. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op