Op zoek naar een led scherm om te huren in Sint-Pieters-Kapelle? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Sint-Pieters-Kapelle: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Middelkerke zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Sint-Pieters-Kapelle.

Led scherm huren op aanhangwagen in Sint-Pieters-Kapelle

Een led scherm in Sint-Pieters-Kapelle nodig? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Sint-Pieters-Kapelle! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Sint-Pieters-Kapelle zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Sint-Pieters-Kapelle om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Sint-Pieters-Kapelle?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Sint-Pieters-Kapelle. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Sint-Pieters-Kapelle. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op