Een mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Leeuw nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Mobiele ledschermen in Sint-Pieters-Leeuw: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Sint-Pieters-Leeuw en vraag een offerte aan.

Ledscherm in Sint-Pieters-Leeuw

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Sint-Pieters-Leeuw. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Leeuw. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen met ledscherm

Een ledscherm in Sint-Pieters-Leeuw nodig voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Sint-Pieters-Leeuw. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op